TÄVLA MED DIN BÄSTA NATURBILD

– BÄSTA BILDERNA PUBLICERAS I NÄSTA ÅRS KALENDER

Bilderna i årets Telekonsultkalender är fotograferade av Daniel Wengel (@wengelphoto på Instagram). Till nästa års kalender ger vi dig möjligheten att bidra med dina egna naturbilder. Enda kravet är att de ska vara fotograferade med mobilkamera.

En jury kommer att rösta fram de bästa naturbilderna – en för varje månad. Vinnarna får sina bilder publicerade i nästa års kalender från Telekonsult tillsammans med namn och länk till Instagram, Facebook eller hemsida. Varje månad kommer vi också presentera några bonusvinnare på vår Facebooksida som vinner biobiljetter.

Vill du också vara med i fototävlingen? Skicka in din bästa naturbild till: kalender@telekonsult.se
Glöm inte att ange fotografens namn (om det är någon annan än du som skickar mailet) och en liten beskrivning över motivet samt eventuell länk till Instagram, Facebook eller hemsida.

Och följ oss på Facebook för löpande information om tävlingen och andra aktiviteter. Tävlingen pågår t.o.m. 31 oktober. Lycka till!

Tävlingsregler:

  • Tävlingsbidraget måste vara fotograferad med en mobilkamera och ska hålla för tryck (helst originalbilden direkt från kameran eller så högupplöst som möjligt).
  • Telekonsult äger rätten att publicera inskickade bilder på sin Facebook-sida, hemsida och i den tryckta kalendern för 2019. Några andra rättigheter kräver vi inte.
  • En jury från Telekonsult kommer utse de bästa bilderna som publiceras i kalendern.
  • Att bli bonusvinnare (presentas månadsvis på vår Facebook) innebär inte automatiskt att man får sin bild publicerad i kalendern.
  • Någon ersättning utgår inte till vinnarna mer än biobiljetter och äran att få sina bilder uppvisade.

Beställ kalendern
Vill du ha Telekonsults kalender 2018. Beställ den genom att maila: info@telekonsult.se