Företagsväxel

Företagsväxel Växjö & Karlshamn

Vill du erbjuda ett personligt bemötande och direkt svar? Varje kund är viktig och med en företagsväxel kan du vara säker på att en välkomnande växel är det första som dina kunder möter när du inte har tid.

Telekonsult hjälper dig i Växjö & Karlshamn med omnejd! Oavsett företagets storlek är en företagsväxel alltid en god ide! Låt oss hjälpa dig effektivisera ditt företag och er lönsamhet.

Fantastiska fördelar – företagsväxel

Telekonsult är medveten om de ofantliga fördelarna & framförallt friheteten med en företagsväxel. På så sätt är du och dina medarbetare kontaktbara och har samtidigt möjlighet att vara flexibla. Naturligtvis skräddarsyr vi lösningar efter ditt företags telefonbehov. Kanske är arbetsmiljö bullrig, eller innebär arbetssituationen mycket stillasittande? Oavsett vilket har vi en företagsväxel för dig och ditt företag i Växjö och Karlshamn med omnejd. Telekonsult förser dig med en kommunikationslösning som ser till att du och dina medarbetare kan fokusera på att vara produktiva och innovativa. Vi tar hand om såväl teknisk utrustning som uppgraderingar, säkerhet, backuper, abonnemang, nummer, hänvisningsmeddelande, personliga kö-, natt- och lunchbesked. Vi ser helt enkelt till att underlätta er tillvaro. Enklare och säkrare kan det inte bli!

Det är Lina och Fia som tar hand om dig i butiken eller hjälper dig med mobila frågor på telefon.

Gedigen erfarenhet

Telekonsult har gedigen erfarenhet av att hjälpa stora och små företag att välja rätt företagsväxel i Växjö & Karlshamn med omnejd. Med gott renommé och många återkommande kunder kan du känna dig trygg. Vi har mångårig kompetens och våra drivna medarbetare slutar aldrig att utvecklas. Telekonsult brinner för att förenkla och utveckla ditt företag. Med ledande leverantörer så som Panasonics och Mitel, kan vi se till att leverera säkra lösningar år efter år. Vi kompromissar aldrig med kvalitén.

Hur kan vi hjälpa dig & ditt företag?

Vi är nyfikna på dig och dina behov, hur kan vi hjälpa dig på ett optimalt sätt? Naturligtvis börjar vi med ett förutsättningslöst möte för att få reda på, förutsättningar, behov, och önskemål. Telekonsult presenterar sedan en lösning, gör upp en tidsplan som inkluderar installationsdag och utbildning. Ni lämnar över ansvaret till oss, så tar vi hand om resten. Er företagsväxel är i trygga händer! Låter detta intressant? Telekonsult hjälper dig i Växjö & Karlshamn med omnejd!

Vi finns på Systratorpsvägen 16
i Växjö

Våra öppettider:

Måndag – fredag 08.00-17.00
Lunchstängt mellan kl. 11.30-12.30