Mobil växel Växjö & Karlshamn

Vill du erbjuda dina kunder rätt upplevelse av ditt företag? Ett missat samtal kan innebära en missad affär, en välkomnande mobil växel kan däremot förändra allt. På så sätt kan du vara säker på att alltid tillgodose kundens behov, ett direkt bemötande och hänvisningar ger rätt intryck, ett företag som sätter sin kund i centrum. Telekonsult hjälper dig i Växjö och Karlshamn med omnejd. Vill du öka produktiviteten och förbättra kommunikationen är en mobil växel en smart och komplett lösning. Låt oss hjälpa er från behovsanalys till färdig installation och kontinuerliga uppföljningar

En mobil växel förändrar allt!

Oavsett företagets storlek är en mobil växel alltid en smart ide! Det är en flexibel och effektiv lösning, den ser till att finnas redo när du inte har tid, den ser dessutom till att varje arbetstillfälle tas tillvara och att du kan fortsätta röra dig fritt. En annan fördel är att en mobil växel förbättrar ditt företags lönsamhet, alla samtal tas emot och kan på så sätt följas upp. Företagstelefoni i molnet ser till att ni slipper installera en fysisk växel och kan eliminera kostnaderna för en receptionistlön, istället kommer en månatlig prislapp som är betydligt lägre. Den största förmånen är att en företags växel från Telekonsult underlättar tillvaron för dina medarbetare, den är lätt att installera och hantera. Låt oss hjälpa dig i Växjö & Karlshamn med omnejd!

Erfarenhet av kompletta lösningar

Telekonsult har mångårig erfarenhet av mobil växel och att hjälpa såväl stora som små företag i Växjö och Karlshamn med omnejd. Vi erbjuder olika växellösningar beroende på behov, förutsättningar och önskemål. För oss är det viktigt att erbjuda en komplett lösning som är utformad efter ditt företag. Under många är har vi sett till att ta hand om alla funktioner åt våra kunder, på så sätt kan du slippa tänka på teknisk utrustning, ständiga uppdateringar och reparationer. Vi slutar aldrig att utvecklas och förser ditt företag med den senaste teknologin. Telekonsult tar hand om allting som inkluderas i er mobila växel, så du och dina medarbetare kan fokusera på annat.

Mobil växel – oavsett behov

Telekonsult är medveten om att olika företag har olika behov, vi erbjuder därför skräddarsydda lösningar för ditt företags mobila växel. I HybraUC ingår support, uppgraderingar, säkerhet, backuper, abonnemang, nummer, hänvisningsmeddelande, personliga kö- , natt- och lunchbesked. Ett annat tillgängligt alternativ är Telenor One Flexibel 2.0, som är en växel i molnet som utformas utefter dina behov. Växeln fungerar som ett nav och binder företagets kommunikation samman, den når ut till alla medarbetare, var de än är. Det ökar effektiviteten och tillgängligheten maximalt, du behöver inte ens vara på kontoret för att svara i växeln. Telia jobbmobil Växel är ett tredje alternativ, det är en mobiltelefonitjänst från Telia som inkluderar de vanligaste funktionerna i en fast företagsväxel: internsamtal, svarsgrupper, överflyttning av samtal, nummerpresentation, hänvisningar etcetera. Hör av dig så berättar vi mer.

 

Mobil växel – hur kan vi hjälpa er?

Telekonsult erbjuder mobil växel för dig och ditt företag! Nu vill vi veta mer om hur vi kan hjälpa dig? Vi börjar med ett förutsättningslöst möte och tar det därifrån. Vi hjälper dig i Växjö och Karlshamn med omnejd, för oss är det viktigt att underlätta din vardag, så du har tid för annat! En mobil växel är både tryggt och enkelt, låter detta intressant?