Telefonsystem

Telefonsystem Växjö & Karlshamn

Kraven på kommunikation, tillgänglighet och flexibilitet ökar, är det dags att ta ditt företag till nästa nivå?

Telekonsult erbjuder kompletta telefonsystem, oavsett företagets storlek, behov och förutsättningar. Kanske efterfrågar du en mobil växel eller en mer traditionell företagsväxel? För oss är det viktigt att ge ditt företag möjlighet att ge ett professionellt kundbemötande och samtidigt försäkra dig om att inga affärer går förlorade. Låter detta intressant? Låt Telekonsult hjälpa ditt företag i Växjö & Karlshamn med omnejd!

Ett komplett telefonsystem

Telekonsult har utvecklat ett komplett telefonsystem avsett för att uppfylla såväl kunder som medarbetares ökade krav och specifika behov. För oss är det viktigt att skräddarsy lösningar som passar olika typer av företag, vårt telefonsystem är ett optimalt arbetsredskap. Vi ger dig möjlighet att vara tillgänglig på dina villkor, utan att för den delen missa viktiga samtal från kunder. Dessutom effektiviserar vi din interna kommunikation, håll kontakten med kollegorna tryggt och enkelt. Telekonsult är nyfiken på dig, vad är det viktigaste när du utformar ditt företags telefonsystem?

Det är Lina och Fia som tar hand om dig i butiken eller hjälper dig med mobila frågor på telefon.

Gedigen erfarenhet

Telekonsult är stolta över att kunna erbjuda ett telefonsystem som förenklar ditt företags tillvaro i Växjö & Karlshamn med omnejd. För oss är det viktigt med ett personligt bemötande, vi är omtalade för vår goda support och service. Under många år har vi hjälpt kunder förbättra och utveckla sin kommunikation. Vi ser fram emot att förse även dig med rätt telefonitjänster!

Telefonsystem – kontakta oss

Vill du träffas för ett förutsättningslöst möte? Tillsammans hjälper vi ditt företag och dina medarbetare i Växjö och Karlshamn med omnejd. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller funderingar angående ditt nuvarande eller framtida telefonsystem! Vi erbjuder smart kommunikation för smarta lösningar. Välkommen!

Vi finns på Systratorpsvägen 16
i Växjö

Våra öppettider:

Måndag – fredag 08.00-17.00
Lunchstängt mellan kl. 11.30-12.30