Älmhults El-mek

Älmhults El-mek

Nu har vi samlad koll på telefonin på ett bra sätt.

Älmhults El-Mek tillverkar stora lyftmagneter och metallseparatorer som används vid återvinning, främst inom metallåtervinningsindustrin. ”Vi är den enda tillverkaren av den här utrustningen i Norden”, berättar Håkan Nilsson, VD på Älmhults El-Mek.

”För ett halvår sedan kände vi att vi ville uppdatera vår telefoni och jobba mer mobilt. Vi hade haft den gamla växeln länge och betalade en del för den. Den hängde inte med längre utan måste uppgraderas.” säger Håkan.
”Fördelarna med HybraPro är nåbarheten och friheten att kunna röra sig. Flexibiliteten att kunna hänvisa via appen tillhör också de främsta fördelarna”, säger Håkan och fortsätter: ”Övergången var inga problem. Vi bytte även mobilerna och operatör och allt gick väldigt smidigt.”

I samband med att Älmhults El-Mek uppdaterade sin telefoni med HybraPro installerades även en blinkfyr och förstärkt ljud på ringsignalen i verkstaden. Ljudnivån i verkstaden är hög men nu är det inga samtal som missas på grund av det.

Håkan avslutar: ”Nu har vi samlad koll på telefonin på ett bra sätt och slipper fakturor från många olika håll. Det är värt mycket med den lokala förankringen och att Telekonsult Syd är lagom stora. De är professionella och trevliga att ha att göra med.”