ATAB Trappan

ATAB Trappan

I verkstaden har vi telefonin integrerad i hörselkåporna.

På ATAB-Trappan i Agunnaryd erbjuds ett unikt och flexibelt trappsortiment som gör det enklare att hitta rätt trapplösning. Företagets historia går så långt tillbaka som till 1924.

-Vi når ATAB-Trappans VD Lennart Jonsson på en flygplats i södra Europa. Vi har varit kunder hos Telekonsult Syd i närmare 15 år, säger Lennart. För en tid sedan valde vi att byta telefonilösning till HybraUC eftersom vi hade problem med åsknedslag med den tidigare växeln.

-Nu har vi alla tre lösningarna i en; fasta telefoner, trådlösa decttelefoner och mobiler. Det är utmärkt för vår verksamhet – alla har den lösning som passar den personen bäst. Några av oss jobbar på kontoret, en del i verkstaden och några är ute och reser en hel del. Det är bra för de anställda, att ha den telefoni man trivs bäst med.

-Dessutom är alla nåbara, oavsett om du kör truck eller är ute på resande fot. Vi behöver inte springa runt och leta efter varandra. Den bärbara lösningen fungerar utmärkt! Dessutom ser vi i mobilen vilka som är upptagna. I verkstaden har vi telefonin integrerad i hörselkåporna. Ljudet från maskinerna sorteras bort och man kan kommunicera via telefon även när det bullrar som mest.

-När det gäller mig själv kan jag alltid vara tillgänglig men när jag är upptagen kan jag lätt koppla från mig. En extra bonus är ju förstås också att vi sparar en hel del pengar på det här systemet, avslutar Lennart Jonsson.