Ello i Lammhult

Ello i Lammhult

Professionell installation trots betong och stål

Ello i Lammhult är ett familjeföretag som producerar klassisk husmanskost t ex isterband, kalvsylta, blodpudding, leverpastej och en mängd olika korvar. Hela produktionen – slakteri, charkuterifabrik, packning och distribution ligger på ett och samma ställe i Lammhult.

VD Tomas Johansson berättar om hur de sedan i höstas har ökat sin tillgänglighet med hjälp av telefonilösningen HybraPRO från Telekonsult Syd.

– När ISDN skulle upphöra behövde vi uppgradera vår telefoni. Byggnaderna består mestadels av betong och plåt men Telekonsult Syd löste problemen på ett mycket professionellt sätt. De mätte och såg till att det fanns förstärkare så nu fungerar telefonin över förväntan i våra lokaler. Huvuddelen av vår telefonilösning är numera mobil och vi har extra kraftiga telefoner som tål fukt och slag. Resultatet är att tillgängligheten har blivit bättre då fler är onåbara.

Ello i Lammhult har även en del fasta telefoner och har valt att alltid ha en person som svarar i växeln. På så sätt är det aldrig något samtal som blir obesvarat.

– Tillgängligheten och flexibiliteten ser jag som de största fördelarna. Dessutom är den nya telefonilösningen kostnadsmässigt bättre än den gamla, avslutar Tomas Johansson.