Gamla Jernboden

Gamla Jernboden

”Det var endast Telekonsult Syd som kunde uppfylla vår unika önskan.”

Gamla Jernboden i Ronneby är en lokal järnaffär som servar den lokala marknaden i Blekinge. Tommy Lindström, IT- och inköpsansvarig, berättar:

– Vi vänder oss till industrin men även till den privata konsumenten, som en traditionell järnhandel. Vi ingår i kedjan Järnia samt Nordsjö Idé & Design.

Vi är ett telefonintensivt företag och måste alltid vara nåbara. I november förra året sjösatte vi HybraUC. Vår tidigare telefonilösning hade gjort sitt, modellen hade utgått och den levde på övertid. Vi tog in flera offerter men valet föll snart på Telekonsult Syd som kunde lösa våra önskemål med HybraUC. Vi har en unik lösning i butiken, så när det ringer i kassan och den person som jobbar där är upptagen, kan vem som helst plocka samtalet från sin mobil. Det var ett önskemål från oss och det kunde Niclas och Jimmy på Telekonsult Syd lösa.

– En annan fördel med HybraUC är att vi har fått in våra utesäljare i växeln. Nu är det lätt att få tag på varandra internt, vi kan se om en kollega är upptagen eller inte. Ja, önskemålen vi hade när vi började förhandlingen har förverkligats till en modern och effektiv telefoni, säger Tommy Lindström.