Källs Materialhantering

Källs Materialhantering

Källs Materialhantering i Diö finns det mesta som behövs för att inreda lager, industri och kontor. I det breda sortimentet finns över 8.000 artiklar.

Freddy Olofsson berättar:
– I år är det jubileum! Källs Materialhantering fyller 30 år och lika länge har vi hjälpt företag att inreda sina arbetsplatser. Vi har en väldigt hög servicenivå på Källs och därför var Telekonsult som telefonileverantör ett självklart val för oss. Där får vi en hög driftssäkerhet, ett system som är användarvänligt och enkelt. Det tar inte onödig tid att hålla på med telefonin. Telekonsult är lätta att få tag på och lyssnar på oss som kund.

– Förra året kontaktade vi Telekonsult då vi hade en gammal växel som behövde uppdateras. Allt föll på plats och sedan november har vi HybraUC, en väldigt flexibel lösning. En del av våra medarbetare har endast mobil telefoni, t.ex de som jobbar som utesäljare. En del av dem som jobbar inne på kontoret har en bärbar telefon och en del av oss har bådadera. Tack vare att lösningen är flexibel och behovsanpassad blir den mycket kostnadseffektiv. Växeln anpassar sig efter oss – det är inte vi som anpassar oss efter växeln.