Linder

Linder

Vi har jobbat tillsammans med Telekonsult Syd i många år och när leasingen av vår tidigare växel gick ut, valde vi att byta upp oss till HybraPro och därigenom få en billigare helhetslösning

Familjeföretaget Linder Aluminiumbåtar tillverkar båtar och kanoter i aluminium och är marknadsledare i sitt segment. Materialet i kombination med väl utformade skrov har gett Linder flera omnämnanden som ”bäst i klassen”. Sedan 2013 har Linder Aluminiumbåtar telefonilösningen HybraPro från Telekonsult Syd.

Cecilia Linder som är ansvarig för inköp, personal och produktionsplanering hos Linder Aluminiumbåtar berättar:

– Vi har jobbat tillsammans med Telekonsult Syd i många år och när leasingen av vår tidigare växel gick ut, valde vi att byta upp oss till HybraPro och därigenom få en billigare helhetslösning.

– Den främsta fördelen med HybraPro är att mobilerna är integrerade i växeln och vi har då kunnat plocka bort en del fasta telefoner. Det har även lett till att driften nu är billigare då mobiltelefonerna går via växeln och blir som ett internsamtal.

En annan fördel är att vi kan jobba var som helst, man har alltid telefonen med sig och systemet är enkelt när vi vill hänvisa om vi t ex sitter i möte eller har semester.

– Det fungerar jättebra, sammanfattar Cecilia Linder.