Mats Gunnarsson & Co AB

Mats Gunnarsson & Co AB

Bättre, både för oss och för våra kunder

Mats Gunnarsson & Co AB är ett grossistföretag i Sibbamåla, Karlskrona. De har fullsortiment till restauranger och pizzerior och har även kunder inom den offentliga sektorn. Tidigt i våras installerades telefonilösningen HybraPro. VD Mats Gunnarsson berättar om hur det gick till när de bytte system.

”Vi har haft Telekonsult Syd som leverantör i många år och det har alltid fungerat jättebra. De tyckte att HybraPro skulle passa oss och våra behov. Vi litade förstås på dem och det har bara varit positivt. När operatören hade ett problem i våras löste Telekonsult Syd det på ett exemplariskt vis med en fantastiskt bra back-up.”

Per-Olof Svensson som jobbar mycket med telefonen som redskap berättar: ”Det är fler finesser med HybraPro än vår tidigare telefonilösning. Vi kan se vem som ringer och det är lätt att koppla vidare samtalen. Många av våra kunder lägger sin order till oss sent på kvällen eller på natten innan de går hem. Tidigare kunde telefonsvararen inte ta emot så många samtal och det blev problem. Med HybraPro har det bara blivit bättre, både för oss och för våra kunder.”