Råab Bärgnings AB

Råab Bärgnings AB

Med HybraPro kan vi logga in och logga ur direkt med telefonen och det gör allt mycket smidigare

Råab Bärgnings AB, som är ansluten till Assistancekåren, arbetar med bärgning, bil- och maskintransporter. De är sex personer som jobbar i östra Kronoberg med Växjö som bas.

Mathias Mattsson som är delägare i Råab Bärgnings AB berättar om vad de tycker är fördelarna med telefonilösningen HybraPro:

-När vi fick veta att ISDN Duo skulle släckas ner kontaktade vi Telekonsult Syd. Vi tittade tillsammans på olika telefonilösningar. Vi berättade att det viktigaste för oss är att våra kunder som ringer på vårt larmnummer aldrig får komma till ett mobilsvar. Telekonsult Syd gjorde en speciallösning åt oss som innebär att vi är flera inloggade i två olika ringgrupper. På så sätt finns det alltid någon som kan svara.

-Med HybraPro kan vi logga in och logga ur direkt med telefonen och det gör allt mycket smidigare. Om någon av oss är ute och jobbar i samband med en olycka kan den personen lätt logga ur sig så att larmen istället går till någon annan. Vi kan också koppla samtalen mellan oss på ett helt annat sätt än tidigare, avslutar Mathias Mattsson.