Rödeby Elverk

Rödeby Elverk

Samarbetet med Telekonsult Syd har alltid fungerat bra så nu valde vi deras system HybraPro. Det här är definitivt ett steg framåt

Rödeby Elverk är ett eldistributionsföretag i Rödeby med tio anställda. I våras installerade man HybraPro som telefonilösning.

Per-Gunnar Johansson, VD på Rödeby Elverk berättar: ”Vi hade en växel som sköttes av Telekonsult Syd. Den började bli rejält till åren och vi kände att det var dags för en förändring. Samarbetet med Telekonsult Syd har alltid fungerat bra så nu valde vi deras system HybraPro. Det här är definitivt ett steg framåt.”

På Rödeby Elverk är de tre personer på kontoret. De övriga är ute på resande fot den mesta av tiden, men behöver vara nåbara på ett enkelt sätt. ”Den största fördelen är att alla våra mobiler ligger i växeln. 90 procent av våra samtal är inom företaget så vi ringer inom växeln numera och kostnadsmässigt är det en stor skillnad mot tidigare. Man kan vara rädd för att göra uppdateringar och förändringar men övergången till HybraPro gick väldigt smidigt, över en dag var vi i det nya. Det var inga problem” säger Per-Gunnar.