Thimsfors VVS

Thimsfors VVS

Goda vitsord gjorde att valet blev enkelt

Thimsfors VVS, som i år fyller 20, finns i Markaryd med 25 anställda. Det är Pär Dahl som har hand om företagets kommunikation, telefon och IT och sedan januari i år har Thimsfors VVS telefonilösningen HybraPro.

Pär Dahl berättar hur de gick tillväga när det var dags för en ändring av företagets telefoni:

– Vi plockade in förslag från några olika aktörer. Lösningarna och möjligheterna med HybraPro var det vi fastnade för. Här finns det vi behöver med flera funktioner och den är lätt att använda.

– Vi pratade också med några andra företag som använt HybraPro ett tag och vitsorden om lösningen och Telekonsult Syd var bara goda. Det gjorde att valet blev enkelt.

Pär Dahl tycker att den största fördelen med HybraPro är den mobila lösningen. – Det kvittar var man är så är man anträffbar och det räcker med ett telefonnummer till kunden. Det är inga problem att vara rörlig. I Thimsfors VVS ingår även en rörfirma i Älmhult samt ett dotterbolag i Båstad. De företagen har också integrerats i telefonin.

– Nu har vi koll på varandra. Det blir många internsamtal och det är lätt att koppla och hänvisningen via en app är smidig. Ja, det är väldigt enkelt att arbeta i växeln, avslutar Pär Dahl.