Växjö Medical Center

Växjö Medical Center

Vi hörde talas om Telekonsult Syd och fick goda rekommendationer, så valet blev enkelt.

Dr Tore Nilsen på Växjö Medical Center har lång erfarenhet som hudläkare och att arbeta med skönhetsbehandlingar. Han håller en hel del föreläsningar i Sverige, men även utomlands. Så här berättar Tore Nilsen om Växjö Medical Center:

-Vi är specialiserade på att ta bort generande hårväxt, ta bort kärlbristningar i ansiktet samt att behandla rynkor med Restylane och Botox. Vi har också en unik behandling där vi tar bort tatueringar med laser som inte ger ärr eller andra problem.

Sedan årsskiftet har Växjö Medical Center haft telefonilösningen HybraUC från Telekonsult Syd.

-Innan dess hade vi ett mobilt telefonisystem, berättar Tore Nilsen. Det fanns flera anledningar till att vi ville byta. Dels var ljudkvalitén inte så bra i det mobila systemet och dels ville vi ha en lokal representant som kan ta ansvar för vad som händer om det dyker upp problem. Vi kände att vi mest satt i långa telefonköer med olika problem som ingen gick till botten med.

– Vi hörde talas om Telekonsult Syd och fick goda rekommendationer, så valet blev enkelt. Nu har vi bra ljudkvalité och nära till lokal support som tar ansvar för våra frågor. Vi är väldigt nöjda. Jonas Fogelström på Telekonsult Syd planerade implementeringen på ett mycket bra sätt med utbildningar, så övergången till HybraUC gick helt smärtfritt.