Butik

Välkommen till vår företagsbutik

Vi arbetar med marknadens främsta leverantörer och kan alltid erbjuda dig den senaste tekniken och de bästa trafikavtalen. Men här finns så mycket mer än så.

Vår företagsbutik har ett brett sortiment av fast telefoni, mobiltelefoner samt tillbehör såsom skal, fodral, headset, laddare och högtalare. Med personligt bemötande och vår mångåriga kunskap kan vi vägleda dig rätt i telefonidjungeln.

Kanske behöver du hjälp med abonnemang, köpa en ny mobil, hjälp med överföring av information från en gammal mobil eller rent av laga din trasiga mobil och få en lånelur under tiden? Vi löser det mesta!
Vill du bara titta runt och ta en kopp kaffe går det också bra. Ring eller skicka oss ett mail. Tar du bilen hit så finns här gott om gratis parkeringsplatser.

Det är Fia och Simon som tar hand om dig i butiken eller hjälper dig med mobila frågor på telefon.

Se våra produkter

Vi har ett brett sortiment av allt inom telefoni. Hittar du inte vad du söker så kontakta oss.

Vi finns på Systratorpsvägen 16
i Växjö

Våra öppettider:

Måndag – fredag 08.00-17.00
Lunchstängt mellan kl. 11.30-12.30

B2B Shop

Vi vill såklart träffa dig i vår butik så ofta som möjligt, men vi vet att du har annat för dig på dagarna. Därför kan vi erbjuda ditt företag en B2B Shop. Det är som en helt vanlig webbshop, men vi anpassar den helt efter ditt önskemål eller till din verksamhet.

Har du inte inloggning fyll i till höger så ordnar vi inloggning till ert företag.