Se vad våra kunder har att säga om oss!

Som marknadsledande leverantör av telefonlösningar jobbar vi på Telekonsult med att erbjuda företag den bästa lösningen när det gäller företagstelefoni. I över 25 år har vi haft förtroendet att vara leverantör av telefonilösningar och tillhörande utrustning till våra underbara kunder. Vi säljer, installerar, utbildar och supportar med egen personal. Nedan finner du ett axplock av våra kunder och vad de har att säga om oss på Telekonsult.

Sundahls Maskinaffär

Sundahls maskinaffär är ett av Sveriges största privata maskinhandelsföretag inom entreprenad, skog, lantbruk, park och trädgårdsmaskiner. De har södra sveriges bredaste maskinprogram med allt från robotgräsklippare och röjsågar upp till skogsmaskiner och stora grävmaskiner. Företagets huvudort är Växjö med filialer i Karlskrona, Kalmar och Vetlanda (Höglandets Maskin).

Läs mer om Sundahls Maskinaffär

Montex

Montex är en helhetsleverantör som avlastar er organisation för att ni ska kunna fokusera på områden som ger er den mest optimala lösningen. Man kan säga att era problem är Montex styrka. Montex är erkänt duktiga inom följande områden: inköp, logistik, montering, distrubition och eftermarknadstjänster.

Läs mer om Montex

Assistancekåren

Assistancekåren är lokalt förankrade i hela landet, där varje bärgares engagemang och kunskap under lång tid har gett dem och deras partners en kundnöjdhet på 98,3 %. Idag leder Assistancekåren den digitala utvecklingen. De möter deras kunders krav och konsumenters beteenden när de utvecklar deras tjänster, vilket ger en förtroendefull upplevelse.

Läs mer om Assistancekåren 

Alutrade

Alutrades erbjudande till dess kunder är kundanpassade profiler i aluminium och ett av Europas största och mest omfattande lagerprogram av aluminiumprofiler – med ett stort urval av dimensioner och legeringar. Alutrade lever och arbetar efter deras grundvärderingar engagemang, stort kundfokus, respekt & ärlighet och kompetens.

Läs mer om Alutrade

Varmt välkomna önskar vi på Telekonsult.

Vi finns för dig!