9 okt, 2023

Se samtalshistorik

Se samtalshistorik i kommunikator och app

Kommunikatorn

Du kan se historiken över alla dina samtal genom att klicka på symbolen som ser ut som en klocka med en pil (i det svarta fältet till vänster).

Här kan du se vilken person du talat med (telefonnummer och namn). Du ser vilken tidpunkt du ringde eller fick samtalet och hur länge du talade i telefon.

Symbolen med en blå rund ring med 3 vertikala streck visar samtalsresan. Om du kan klicka på symbolen kan du ser hur samtalet hamnade hos dig eller om du kopplade samtalet vidare till någon kollega/grupp. Går det inte att klicka på symbolen ringde samtalet till dig direkt.

Vill du radera ett samtal ur din samtalshistorik kan du klicka på den blå symbolen med x i mitten. Vill du ringa upp någon du talat med tidigare klickar du på den blå symbolen med en telefon på.

Det går även att sortera dina samtal. Det gör du genom att klicka på knapparna högst upp. Du kan sortera på inkommande, utgående, missade eller interna samtal.

Appen

Se samtalshistoriken kan du även göra i mobilappen HybraUC. Det gör du genom att klicka på symbolen som ser ut som en klocka med en pil. Det står historik under symbolen.

Här kan du se vilken tidpunkt du ringde eller fick samtalet och hur länge du talade i telefon.

Om symbolen till vänster om samtalet är grön pil betyder det att samtalet kopplades fram. Är symbolen röd pil betyder det att ni inte har talat med varandra. Pekar pilen snett till höger är det ett utgående samtal och pekar den snett till vänster är det ett inkommande samtal. Du kan ringa upp den du talade med genom att klicka på lursymbolen längst ut till höger.

   

Varmt välkomna att kontakta support@telekonsult.se eller 0470 – 76 59 00 och välj 2.