11 jul, 2023

Personlig röstbrevlåda

Röstbrevlåda

Som användare i telefonsystemet har man vanligtvis en röstbrevlåda (mobilsvar). Ett besked går in när man inte hinner svara och ett annat besked går in när man sitter upptagen i telefon. För att göra det mer personligt är det alltid bra att prata in sitt meddelande själv. Oavsett om kund ringt till mobilnumret eller fasta numret kommer man alltid till samma besked.

Prata in besked

Ring 555 för att komma till röstbrevlådan. Du kommer nu höra dina meddelanden följt av flera alternativ. För att prata in hälsningsbesked vid ej svar och upptaget tryck 0.

  • Tryck 1 för att spela in besked vid ej svar – Tex: ”Hej du har kommit till Nisse på rörfirman, jag kan inte ta ditt samtal just nu men lämna ett meddelande så återkommer jag snarast”
  • Tryck 2 för att spela in besked vid upptaget – Tex: ”Hej du har kommit till Nisse på rörfirman, jag är för närvarande upptagen men lämna ett meddelande så återkommer jag snarast”

Avisering

När någon lämnat ett meddelande i röstbrevlådan sker avisering på ett eller flera sätt: SMS, mail eller i mobilappen/programmet i datorn. Avlyssning kan alltid ske genom att ringa 555.

 

   

Varmt välkomna att kontakta support@telekonsult.se eller 0470 – 76 59 00 och välj 2.