Telekonsult unika lösning:

Microsoft Teams + Telefoni

Arbetar du på ett företag som kommunicerar mycket via Microsoft Teams? Skulle ni vilja kunna ringa både internet och externt direkt ifrån Teams? Det kan du med vår unika lösning.

Telekonsults lösning kopplar ihop telefoni med Teams. Detta tillåter dig då att arbeta kvar i teamsmiljön med alla fördelar som Teams innebär t.ex. dela dokument, videosamtal, grupper och chatt.

Det vi adderar med vår lösning är att du nu också kan ringa direkt från datorn eller appen i din telefon. Smidigt och enkelt!

Förbättra er kommunikation såväl intern mellan kollegor som extern med kunder. Hur då? Integrera er telefonilösning med er samarbetsplattform! Då får ni tillgång till alla essentiella verktyg på en plats.
Med telefoni i Microsoft Teams är det superlätt att hålla kontakten – även över landsgränser! Du kan ringa, chatta och koppla samtal mellan kollegor helt gratis samt kommunicera med alla andra för överkomliga priser.

Full Teamsintegration

Slipp byta mellan program – integrera istället

Tidigare behövde du använda ett annat program eller din mobil för att göra ett utgående samtal, men inte längre! Nu kan du ringa ut direkt från Teams, och det är tack vare integrationen. Få tillgång till alla Telavox funktioner genom att integrera med Microsoft Teams. Hantera er växel och gör utgående samtal till hela världen i ett lättanvänt gränssnitt direkt i Teams. Du har allt på ett ställe – det är en helt sömlös upplevelse.