På denna sida informerar vi om vårt telefonsystem HybraUC

Nyheter & tips telefonsystem

Se kollegans status

Se kollegans status Både i HybraUC appen och kommunikatorn kan du se följande: Kommande hänvisningar Aktiva hänvisningar När kollega ringer utåt När kollega är upptagen i samtal I kommunikatorn ser det likadant ut som i appen.            ...

läs mer

Personlig röstbrevlåda

Röstbrevlåda Som användare i telefonsystemet har man vanligtvis en röstbrevlåda (mobilsvar). Ett besked går in när man inte hinner svara och ett annat besked går in när man sitter upptagen i telefon. För att göra det mer personligt är det alltid bra att prata in sitt...

läs mer

Glömt inloggninguppgifter?

Det är samma inloggningsuppgifter till datorprogram, mobilappen och till webportalen. Användarnamn är normalt din mailadress och Lösenord är ett personligt lösen.

Har man glömt lösenord tryck ”glömt lösenord” i mobilappen/datorappe. Inloggningsuppgifter får du av din telefoniansvarige på företaget. Saknar du lösenord kan du klicka här. Saknar du användarnamn kan du kontakta vår support här så hjälper vi dig med nya inloggningsuppgifter.

Vårt supportteam Jimmy, Magnus och Ludvig hjälper gärna till när frågor uppstår.

Utbildning/genomgång!

Missa inte våra kostnadsfria digitala utbildningar av telefonsystem HybraUC.

Endast 30minuter som hjälper dig i vardagen! Anmäl dig här

Användare i HybraUC

Som användare i systemet ingår alltid program i datorn (Communicator) och mobilapp som förenklar telefonin. Det är samma inloggningsuppgifter till alla program/sidor.

Administratör i systemet

Som administratör i systemet kan du ändra företagets öppetttider och gemensamma röster. Saknar du möjligheter att ändra gemensamma funktioner välkommen att kontakta vår support.

Kort om HybraUC

Telekonsult HybraUC är en växeltjänst som ligger i ”molnet” i systemet finns en mängd olika funktioner som kan underlätta vardagen se exempel här

Egen IT-support?

Jobbar du på ett företag med intern IT-support där program måste godkännas innan installation, kontakta er interna IT-support. Jobbar du på ett företag där du får installera program själv hittar du länkar för nedladdning av program på denna sida.

 Nedan är program och appar till dator och mobiler

Datorprogram Communicator

Vi brukar säga att man kan se den som en fjärrkontroll som kan styra din telefon t ex mobilen, kontorstelefon eller softphonen och den ingår alltid för användare i systemet. Koppla samtal, se status på kollegan, spela in samtal mm.  Med en engångskostnad kan den även användas som softphone/telefon i datorn  Läs mer här

Mobilapp

Koppla samtal, Hänvisning, Status på kollegor, Chat, Styr vilket nummer du visar, Svarsgrupps-status, Läs mer här

För att ladda ner mobilappen Sök efter “Hybra UC” i App store för iPhone och Play store för Android

Webportal

Här laddar man ner program till datorn, administrerar personliga inställningar. Administratörer kan även hantera företagets gemensamma öppettider och röster.

Integration med Microsoft Teams

Växelfunktioner finns som applikationer i Microsoft Teams och är fullt certifierade hos Microsoft.
Hantera svarsgrupper, koppla samtal mm. läs mer här