Telefonitjänster

Telefonitjänster Växjö & Karlshamn

Behöver du vägledning i telefondjungeln? Kanske vill du bli ännu bättre på att tillgodose dina kunders behov, effektivisera kommunikation bland medarbetare samt försäkra dig om att dina kunder möts av ett direkt bemötande och hänvisningar.

Telekonsult är företaget som erbjuder telefonitjänster för såväl små som stora företag i Växjö & Karlshamn med omnejd. För oss är det viktigt att ge ditt företag rätt förutsättningar och personlig rådgivning. Naturligtvis skräddarsyr vi en komplett telefonlösning anpassad efter dina behov. Låt Telekonsult hjälpa dig!

Gedigen erfarenhet av telefonitjänster
Telekonsult har gedigen erfarenhet av telefonitjänster, med ett personligt bemötande och mångårig kunskap ser vi till att du har rätt förutsättningar. Under lång tid har vi försett våra kunder med skräddarsydda lösningar.

Oavsett om du behöver, installation, service, utbildning, mobil växel eller företagsväxel, hjälper vi dig. Telekonsult har sedan starten erbjudit kunder i Växjö och Karlshamn möjlighet att bli mer kommunikativa, kostnadseffektiva och flexibla. Med gott renommé och många återkommande kunder kan du känna dig trygg. Att välja rätt telefonilösning har aldrig varit enklare!

Det är Fia och Simon som tar hand om dig i butiken eller hjälper dig med mobila frågor på telefon.

Fördelar med våra telefonitjänster

När du väljer Telekonsult ser vi till att underlätta företagets tillvaro. Våra telefonitjänster förenklar kommunikationen och tillgängligheten på ditt företag. Naturligtvis utformar vi tjänsterna efter dina medarbetares arbetssituation.

Med vår erfarenhet, kunskap, kompetens kan du känna dig trygg, vi väljer rätt lösningar för ditt företags specifika behov. Telekonsult arbetar tillsammans med marknadens främsta samarbetspartners och ledande leverantörer av företagstelefoni. Telekonsult är dessutom experter på personlig service och support, kontakta oss så sköter vi resten. Vi anser att ditt företag i Växjö och Karlshamn med omnejd ska kunna fokusera på utveckling och tillväxt. Viktigt för oss är att underlätta din tillvaro.

Telefonitjänster – hur kan vi hjälpa er?

Är du nyfiken på hur Telekonsult kan hjälpa ditt företag? Med engagemang och lyhördhet erbjuder vi kompletta telefonitjänster. Vi börjar med ett förutsättningslöst möte och tar det sedan därifrån. Tillsammans utvecklar vi företagets kommunikation i Växjö och Karlshamn med omnejd!

Vi finns på Systratorpsvägen 16
i Växjö

Våra öppettider:

Måndag – fredag 08.00-17.00
Lunchstängt mellan kl. 11.30-12.30